">

Покана за IV Конгрес на геолозите на Република Македонија

Македонското Геолошко Друштво - Скопје 1952 и Геолошкиот Завод на Република Македонија, Скопје како организатори на Четвртиот Конгрес на Геолозите на Република Македонија со особена чест и задоволство Ве информираат дека подготовките за одржување на оваа знајачна манифестација во доменот на геологијата се во тек.

Сподели

Почитувани,
Успешно се пријавивте за е-билтен

Почитувани,
Успешно испративте порака. Ќе бидете контактирани преку внесените податоци.